News Flash:

Katsu Curry - snitel de porc cu curry

19 Aprilie 2011
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
Katsu Curry snitel de porc cu curry
Ingrediente: 1 bucata snitel de porc, morcov, ceapa, cartof, pudra de curry, sos de rosii, sare, piper, ou, faina, pesmet, ulei vegetal. Mod de preparare: Din bucata de carne facem un snitel pe care il dam prin pesmet si il prajim in baie de ulei. Pentru a face curry trebuie sa taiem legumele in bucati mai mici sa le calim bine dupa care punem pudra de curry si sosul de rosii. Adaugam si apa si lasam sa fiarba foarte bine pana sosul este de consistenta mai groasa, punem sare si piper. Aranjam pe farfurie bucata de snitel care a fost taiata in fasii de 2 cm si peste punem 2-3 linguri de curry. Servim cu orez fiert la abur si salata de varza cu putina maioneza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macrou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1063 viz    0 com
1155 viz    0 com
1246 viz    0 com
1107 viz    0 com
2255 viz    0 com
2316 viz    0 com
1243 viz    0 com
1064 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013261 (s)