News Flash:

Kartopffel-Eintopf

6 Mai 2011
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
Kartopffel Eintopf
Ingrediente: 1kg cartofi 1 fir de praz 200g masline 200g ciuperci 1 ardei rosu o legatura de marar o lingura bulion 2 catei de usturoi jumatate lingurita nucsoara sare piper 100ml ulei Mod de preparare: Se curata cartofii, se taie felii rotunde, mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Se fierb pana intra furculita in ei, apoi se scurg de apa. Curatam prazul si spalam bine fiecare frunza in interior si lateral pentru a nu avea surpriza sa ne trezim cu pamant intre dinti. Tocam ardeiul si prazul bucati mai mari, pentru ca specific preparatelor germane, tocana nu trebuie sa arate ca tocana romaneasca. Fiecare leguma, are locul ei bine stabilit si la aspect, nu numai gustativ. Punem uleiul la incins cu restul legumelor, apoi punem maslinele si stingem cu o cana de apa. Acoperim cu un capac, reducem focul si lasam cam 10 minute. Adaugam cartofii, bulionul, sare, piper, nucsoara si dam la cuptor pentru 15 minute. Nu trebuie sa fie o tocana zemoasa. Legumele raman intregi, cu forma. Nucsoara este aroma de baza a preparatului.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi retete vegetariene busuioc masline ciuperci marar bulion
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1083 viz    0 com
1155 viz    0 com
1839 viz    0 com
1126 viz    0 com
1158 viz    0 com
1107 viz    0 com
919 viz    0 com
2544 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019705 (s)