News Flash:

Kapustnica

23 Mai 2011
1187 Vizualizari | 0 Comentarii
Kapustnica
Ingrediente: 500 gr varza murata, taiata marunt 500 gr carne slaba de porc 1 carnat 2 cepe mai mici, tocate 2 catei usturoi 1 cana smantana degresata nucsoara chimen 2 foi de dafin piper negru papricas piper rosu sare ciuperci uscate Mod de preparare: Intr-un litru de apa se pune varza murata la fiert intr-o oala. Se piseaza usturoiul si se pune in oala alaturi de varza murata. Se adauga apoi amestecul de condimente fara piperul rosu si papricas, ciupercile uscate si cele doua cepe. Se taie si carnea de porc cubulete si se pune in oala, apoi se incinge focul si se lasa la fiert pentru 20 de minute, iar daca scade prea mult se mai adauga apa. Carnatul se taie separat in bucatele mici si se adauga la fiert dupa trecerea celor 20 de minute. Tot acum se adauga si papricasul si piperul rosu, se acopera si se mai lasa la fiert inca jumatate de ora. Se serveste cald, cu o lingura de smantana pusa in farfuriile de servit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei kapia papricas ciuperci uscate gogosar rosu
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1581 viz    0 com
1361 viz    0 com
2348 viz    0 com
1503 viz    0 com
977 viz    0 com
1431 viz    0 com
1034 viz    0 com
3582 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010962 (s)