News Flash:

Kani tama-raci cu ou

26 Septembrie 2011
1801 Vizualizari | 0 Comentarii
Kani tama raci cu ou
Ingredientele: 90 gr. raci, 80 gr. bambus, 2 buc. shitake (ciuperci), 2 linguri de mazare verde, o jumatate de ceapa verde, 6 oua, 1/2 lingurita sare, 1 lingura osake, 1 lingura sos de soia, 1 lingura zahar, 2 linguri ulei. Sosul: 200 gr. supa, 1 lingurita sos de soia, sare, piper, rentaj - o lingurita de apa si una de faina alba, putina apa in care a fost syouga. Preparare: Se taie bambusul pai, racii si ciupercile fasii, ceapa verde rondele subtiri si se caleste in putin ulei. Intr-un vas mai adanc se bat ouale ca pentru omleta si se amesteca cu mazarea verde si ciupercile, bambusul si racii caliti. Se adauga condimentele si anume: sarea, osakeul si zaharul, se amesteca bine si se pune din nou in putin ulei la prajit. Se rumeneste pe ambele parti si se aseaza pe platou. Deasupra se toarna sosul facut din supa fierbinte amestecata cu rentajul de faina, putina apa in care a fost putina syouga, sosul de soia, sarea si piperul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rac osake ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1451 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014348 (s)