News Flash:

Kaltzunakia

23 Mai 2011
1445 Vizualizari | 0 Comentarii
Kaltzunakia
Ingrediente: Pentru aluat: 1 1/2 de faina o cescuta de ulei putin otet apa Pentru umplut: 1 kg de spanac putina branza moale menta putin marar Mod de preparare: Punem faina intr-un bol si facem in mijloc un gol in care punem uleiul si otetul. Amestecam si adaugam apa pana devine un aluat pe care putem sa il intindem. Il lasam putin deoparte pana pregatim umplutura. Spanacul fiert se toaca marunt si se amesteca cu branza, menta, mararul si putina sare. Intindem aluatul subtire si cu un pahar il decupam. Luam cu lingura din umplutura si punem in rotogoalele de aluat apoi le impachetam bine. Punem uleiul la incins si apoi prajim rotogoalele umplute, le scoatem pe servetele sa se scurga surplusul de ulei si asta e tot.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina spanac branza marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

931 viz    0 com
1365 viz    0 com
983 viz    0 com
3497 viz    1 com
4992 viz    0 com
1009 viz    0 com
1081 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018441 (s)