News Flash:

Kaltzunakia

23 Mai 2011
1543 Vizualizari | 0 Comentarii
Kaltzunakia
Ingrediente: Pentru aluat: 1 1/2 de faina o cescuta de ulei putin otet apa Pentru umplut: 1 kg de spanac putina branza moale menta putin marar Mod de preparare: Punem faina intr-un bol si facem in mijloc un gol in care punem uleiul si otetul. Amestecam si adaugam apa pana devine un aluat pe care putem sa il intindem. Il lasam putin deoparte pana pregatim umplutura. Spanacul fiert se toaca marunt si se amesteca cu branza, menta, mararul si putina sare. Intindem aluatul subtire si cu un pahar il decupam. Luam cu lingura din umplutura si punem in rotogoalele de aluat apoi le impachetam bine. Punem uleiul la incins si apoi prajim rotogoalele umplute, le scoatem pe servetele sa se scurga surplusul de ulei si asta e tot.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina spanac branza marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1018 viz    0 com
1469 viz    0 com
1077 viz    0 com
3676 viz    1 com
5481 viz    0 com
1124 viz    0 com
1198 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018427 (s)