News Flash:

Jumari II

16 Septembrie 2011
1316 Vizualizari | 0 Comentarii
Jumari II
Ingrediente: 1,5 kg slanina cruda 1 lingura ulei sare Mod de preparare: Slanina cruda se taie in cuburi potrivite. Pe foc, intr-un ceaun se pune uleiul si slanina taiata. La inceput, la foc mare, se amesteca des sa nu se prinda, iar apoi se potriveste focul si se lasa la prajit pana se rumenesc jumarile. La final, acestea se scot din untura, se scurg bine si se presara cu sare. Untura se pune la borcan. Jumarile se mananca ca aperitiv cu ceapa rosie sau usturoi. surs articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

stevie ulei sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

990 viz    0 com
2002 viz    0 com
2260 viz    0 com
1838 viz    0 com
1173 viz    0 com
1102 viz    0 com
1062 viz    0 com
1240 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018356 (s)