News Flash:

Jumari

19 Decembrie 2011
2190 Vizualizari | 0 Comentarii
Jumari
Ingrediente:

4 kg slanina cu un pic de carne pe margine
1 ceapa
1 mar
putina apa
sare

Mod de preparare:

Slanina, taiata bucatele mici, se pune pe foc mic cu un pic de apa. In momentul in care incepe sa se topeasca grasimea, se amesteca cu o lingura de lemn destul de des, pentru a nu se lipi. Pe la mijlocul prajelii se potriveste de sare, iar la final se adauga ceapa si marul, ambele taiate in jumatate. Se pot servi simplem, cu mujdei sau muraturi, sau cu varza calita.

sursa reteta: bucataras.ro
sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

slanina ceapa mar apa sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1707 viz    0 com
3649 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1089 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012852 (s)