News Flash:

Jumari

18 Iulie 2011
1256 Vizualizari | 0 Comentarii
Jumari
Ingrediente: 2.5 kg grasime 200 ml apa sare Mod de preparare: Se taie cuburi grasimea. Se pune o cratita la foc impreuna cu grasimea portionata. Se toarna peste aceasta cantitate de grasime 100 ml apa si apoi se amesteca mereu sa nu se lipeasca de cratita, pana incepe sa lase untura. Dupa ce s-a lasat untura, se mai amesteca din cand in cand si se tine pe foc pana jumarile devin aurii. Se ia cratita de pe foc, se toarna treptat 100 ml apa si se mai lasa 1 minut pe foc (punand apa in aceasta faza jumarile nu se mai intaresc, raman mai moi ). Se scot intr-o strecuratoare si se preseaza putin sa iasa grasimea. Dupa aceea se pun intr-un vas si se sareaza dupa gust. Untura se strecoara in alt vas si se lasa la racit. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba radauteana sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1076 viz    0 com
1335 viz    0 com
3312 viz    0 com
1216 viz    0 com
1016 viz    0 com
2239 viz    0 com
1035 viz    0 com
1507 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013197 (s)