News Flash:

Julien cu pui si ciuperci

11 Aprilie 2011
5324 Vizualizari | 0 Comentarii
Julien cu pui si ciuperci
Ingrediente: 500 g file de pui, 500 g ciuperci, 200 g ceapa, 200 g cascaval (tare), 300-350 g smantana, 2 linguri faina, sare, piper, ulei. Mod de preparare: Fierbem pieptul de pui. Tocati ceapa. Curatati ciupercile si taieti-le fin. Se raceste carnea si se taie marunt. Prajiti ceapa în ulei. Adaugati ciupecile, lasati la prajit 10-15 minute. Adaugam carnea, sare si piper, se amesteca si se ia de pe foc. Pe o tigaie uscata se prajeste usor faina. Adaugam smântâna, sare si piper, se aduce la fierbere. Adaugam ciupercile si file, se amesteca si se îndeparteaza de la foc. Se rade cascavalul. Se presara cu cascaval (nu acoperiti cu capac). Puneti în cuptor, se coace la 180 de grade pana se rumeneste (aproximativ 30 de minute).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crab ciuperci cascaval smantana faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1350 viz    0 com
4559 viz    0 com
4727 viz    0 com
1345 viz    0 com
1555 viz    0 com
2552 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019321 (s)