News Flash:

Julien cu pui si ciuperci

11 Aprilie 2011
5105 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6665 RON (-0.0021)
USD: 4.0058 RON (+0.0032)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Julien cu pui si ciuperci
Ingrediente: 500 g file de pui, 500 g ciuperci, 200 g ceapa, 200 g cascaval (tare), 300-350 g smantana, 2 linguri faina, sare, piper, ulei. Mod de preparare: Fierbem pieptul de pui. Tocati ceapa. Curatati ciupercile si taieti-le fin. Se raceste carnea si se taie marunt. Prajiti ceapa în ulei. Adaugati ciupecile, lasati la prajit 10-15 minute. Adaugam carnea, sare si piper, se amesteca si se ia de pe foc. Pe o tigaie uscata se prajeste usor faina. Adaugam smântâna, sare si piper, se aduce la fierbere. Adaugam ciupercile si file, se amesteca si se îndeparteaza de la foc. Se rade cascavalul. Se presara cu cascaval (nu acoperiti cu capac). Puneti în cuptor, se coace la 180 de grade pana se rumeneste (aproximativ 30 de minute).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

crab ciuperci cascaval smantana faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1296 viz    0 com
4501 viz    0 com
4621 viz    0 com
1287 viz    0 com
1503 viz    0 com
2508 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1712 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020525 (s)