News Flash:

"Jucausa" placintica - Deliciu de toamna, cu bacon si cartofi

1 Septembrie 2016
2913 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
200 gr faina din cereale integrale
80 gr unt
putina sare
3 apa linguri

Pentru umplutura:
500 gr cartofi
50 gr bacon
1 lingura ulei de gatit
250 gr smantana
4 oua
100 gr branza data pe razatoare
cateva frunze de patrunjel
1 ceapa de primavara
sare
piper negru

Mod de preparare:

1. Spala cartofii si fierbe-i in coaja.
2. Amesteca ingredientele pentru aluat, apoi inveleste in folie alimentara si lasa-l deoparte in jur de 30 de minute.
3. Toaca marunt baconul si prajeste-l.
placinta cu cartofi si bacon





4. Intinde aluatul cu sucitorul si pune-l intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
placinta cu cartofi si bacon





5. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
6. Curata cartofii, pune-i intr-un tocator electric si mixeaza-i bine, ca sa-i transformi in pasta.
7. Amesteca ouale cu smantana, branza, uleiul, patrunjelul si ceapa tocata marunt.
8. Adauga apoi baconul si cartofii. Omogenizeaza. Potriveste de sare si piper.
placinta cu cartofi si bacon





9. Toarna compozitia peste aluatul din tava si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 40 de minute.
placinta cu cartofi si bacon


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

placinta cartofi placinta bacon placinta aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020209 (s)