News Flash:

Juanita

21 Noiembrie 2011
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Juanita
Ingrediente: 6 cl suc de maracuja 6 cl suc de ananas 4 capsuni mari 1 cl sirop de capsuni apa minerala carbogazoasa Mod de preparare: Se face un piure din 3 capsuni, se mixeaza bine cu sucurile de fructe, cu siropul si cu un cub de gheata. Dupa aceea se toarna intr-un pahar umplut pana la 2/3 cu cuburi de gheata si se completeaza cu apa minerala. Ca decor se foloseste cea de-a patra capsuna, care se pune pe marginea paharului.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala cirese ness ginger ale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1594 viz    0 com
1124 viz    0 com
1048 viz    0 com
976 viz    0 com
1096 viz    0 com
1088 viz    0 com
1043 viz    0 com
1263 viz    0 com
3861 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1718 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014258 (s)