News Flash:

Jeleuri din fructe - FOTO

13 Ianuarie 2012
3159 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 ml suc de mere
100 ml suc de gutui
50 ml suc de sfecla rosie, pentru culoare
500 g zahar
zeama de la 2-3 lamai
3 gelatine

Mod de preparare:

Am fiert bine sucurile de fructe cu zahar si zeama de lamaie, pana s-au facut un sirop gros, apoi am incorporat gelatina hidratata anterior in apa si am turnat in forme. Am lasat la racit peste noapte, iar dimineata le-am scos din forme si le-am asezat pe platou.
Jeleurile din fructe au fost pregatite de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


zahar gelatine
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013276 (s)