News Flash:

Jeleu in culorile curcubeului

5 Iulie 2013
4221 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

135 g jeleu cu aroma de coacaze
135 g jeleu cu aroma de lime
135 g jeleu cu aroma de portocale
135 g jeleu cu aroma de capsuni
135 g jeleu cu aroma de zmeura
135 g jeleu cu aroma de lamaie
135 g jeleu cu aroma de ananas
apa clocotita
375 ml lapte

Mod de preparare:

Topeste jeleurile de coacaze negre, lime, portocale si capsuni in apa clocotita si in vase separate. Amesteca in fiecare bol pana cand se topesc si lasa-le sa se raceasca la temperatura camerei.
Separat, in alte boluri, pune jeleurile de zmeura, lamaie, ananas cu apa clocotita si lapte, amesteca-le si lasa-le sa se raceasca.
Pune apoi un strat de jeleu de coacaze intr-un castron de sticla, baga-l la frigider. Dupa ce s-a racit mai pune un alt strat de jeleu, baga-l din nou la frigider si repeta aceasta operatiune pana cand termini toate jeleurile.
Jeleul Rainbow se serveste rece, simplu, sau decorat cu bomboane micute.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa clocotita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2864 viz    0 com
1377 viz    0 com
2319 viz    0 com
2502 viz    0 com
1709 viz    0 com
1483 viz    0 com
1287 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024928 (s)