News Flash:

Jeleu din cocktail Margarita

16 Iulie 2013
1731 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

30 ml lichior cointreau/triplu sec
85 ml tequila
2 lingurite gelatina
50 g zahar
30 ml apa
85 ml suc de lime
6-8 lime

Mod de preparare:

Taie fiecare lime in jumatate si goleste-le de pulpa. Foloseste pulpa pentru a pregati cei 85 ml de suc de lime de care ai nevoie in reteta. Ca sa fii sigur ca nu se vor varsa, odata ce le umpli cu lichid, pune cojile de lime in golurile dintr-o tava de briose.
Amesteca sucul de lime cu apa si zaharul. Adauga gelatina si lasa-le sa stea asa 1-2 minute. Pune totul la incalzit, pe foc mediu si amesteca pana cand zaharul si gelatina se dizolva. Stinge focul si adauga tequila si cointreau.
Toarna bautura in jumatatile de lime si pune-le la frigider cel putin 4 ore, pana cand jeleul se intareste. Taie felii si serveste-le langa un bol cu zahar.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lichior cointreau gelatina lime cointreau
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1170 viz    0 com
2422 viz    0 com
1815 viz    0 com
28858 viz    1 com
1358 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1925 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030478 (s)