News Flash:

Jeleu de portocale

14 Martie 2014
2244 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 plic cristale de jeleu cu aroma de portocale
4 portocale

Mod de preparare:

Preparam jeleul coform instructiunilor de pe ambalaj si lasam sa se raceasca timp de 20 de minute. Taiem portocalele pe jumatate si scoatem pulpa cu o lingura. Umplem jumatatile de portocala cu jeleu, le asezam pe o tava si bagam la frigider timp de 3 ore.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete jeleu jeleu portocale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1664 viz    0 com
1421 viz    0 com
2971 viz    0 com
2520 viz    0 com
2802 viz    0 com
2353 viz    0 com
1612 viz    0 com
1741 viz    0 com
1034 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028111 (s)