News Flash:

Jeleu de pepene rosu cu inghetata

2 Aprilie 2013
2859 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g pepene galben taiat cubulete
85 g cristale de jeleu cu aroma de zmeura
125 ml suc de struguri
200 g pepene rosu taiat cubulete
4 lingurite inghetata de capsuni
1 lingura menta proaspata
375 ml apa clocotita

Mod de preparare:

Intr-un bol termorezistent punem cristalele de jeleu si turnam apa clocotita pe deasupra. Amestecam pana se dizolva si apoi adaugam sucul de struguri. Turnam amestecul intr-o tava de cozonac pe care o bagam la frigider timp de o ora. Intr-un bol amestecam pepenele rosu cu cel galben. Taiem jeleul cubulete. Punem penele in castronele, adaugam cubuletele de jeleu si servim cu inghetata de capsuni si cu menta.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bol termorezistent inghetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030288 (s)