News Flash:

Jeleu de mango cu portocala coapta

25 Februarie 2013
3146 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 portocale taiate cubulete
ulei vegetal
85 g cristale de jeleu cu aroma de mango

Portocale coapte
:

5 portocale taiate felii
unt topit
40 g unt
55 g zahar brun

Mod de preparare:

Ungem 6 vase de ceramica (capacitate 125 ml) cu ulei. Asezam vasele pe o tava. Punem cubuletele de portocale in fiecare vas. Preparam jeleul conform instructiunilor si turnam in vase, peste portocale. Bagam tava la frigider timp de 2 ore. Incingem cuptorul la 200 grade, ungem un vas de iena cu unt topit. Asezam feliile de portocale in vas si presaram zahar pe deasupra. Punem cubulete de unt pe deasupra si bagam la cuptor timp de 35 de minute. Lasam sa se raceasca timp de 15 minute. Scoatem jeleul pe o farfurioara si servim cu feliute de portocala coapte si cu frisca.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei vegetal portocale coapte portocale unt topit unt zahar brun vase
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4557 viz    0 com
1422 viz    0 com
4397 viz    0 com
2640 viz    0 com
2464 viz    0 com
1818 viz    0 com
1651 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2062 (s) | 34 queries | Mysql time :0.043767 (s)