News Flash:

Jeleu de mango cu iaurt si banane

19 Februarie 2012
1953 Vizualizari | 0 Comentarii
Jeleu de mango cu iaurt si banane
Ingrediente:

2 banane taiate felii
70 g cristale de jeleu cu aroma de mango
130 g iaurt natur
220 ml apa clocotita

Mod de preparare:

Cristalele de jeleu cu aroma de mango se amesteca cu apa fierbinte, dupa se pune 120 ml de apa rece. Dupa ce se amesteca se baga in frigider pentru aproximativ o jumatate de ora. Apoi jeleul se amesteca usor cu iaurtul natur, se imparte compozitia in 4 pahare, se acopera cu o folie de plastic si se da iarasi la frigider pentru 4 ore. Inainte de servire se pun deasupra felii de banana.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

banane iaurt natur apa clocotita pahare frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035772 (s)