News Flash:

Jeleu de mandarine

7 Decembrie 2011
2675 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Jeleu de mandarine
Ingrediente: 150 ml suc de mandarine 2 lingurite gelatina pudra 100 ml apa minerala iaurt natur 115 g zahar Mod de preparare: Sucul de mandarine se pune intr-un vas pe foc, mai mic, si se amesteca cu apa minerala si zaharul pand se dizolva acesta din urma, dupa care se ia de pe foc. Gelatina se incorporeaza in 50 ml de apa clocotita, apoi se amesteca cu sucul de mandarine. Compozitia rezultata se pune in pahare, iar acestea de baga in frigider timp de 4 ore. Se servesc cu iaurt. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gelatina pudra inghetata rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2105 viz    0 com
3682 viz    0 com
3324 viz    0 com
1711 viz    0 com
2376 viz    0 com
6024 viz    0 com
1958 viz    0 com
1353 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019517 (s)