News Flash:

Jeleu de mandarine

7 Decembrie 2011
2530 Vizualizari | 0 Comentarii
Jeleu de mandarine
Ingrediente: 150 ml suc de mandarine 2 lingurite gelatina pudra 100 ml apa minerala iaurt natur 115 g zahar Mod de preparare: Sucul de mandarine se pune intr-un vas pe foc, mai mic, si se amesteca cu apa minerala si zaharul pand se dizolva acesta din urma, dupa care se ia de pe foc. Gelatina se incorporeaza in 50 ml de apa clocotita, apoi se amesteca cu sucul de mandarine. Compozitia rezultata se pune in pahare, iar acestea de baga in frigider timp de 4 ore. Se servesc cu iaurt. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gelatina pudra inghetata rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2045 viz    0 com
3610 viz    0 com
3238 viz    0 com
1621 viz    0 com
2345 viz    0 com
5873 viz    0 com
1916 viz    0 com
1317 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013937 (s)