News Flash:

Jeleu de mandarine

7 Decembrie 2011
2926 Vizualizari | 0 Comentarii
Jeleu de mandarine
Ingrediente: 150 ml suc de mandarine 2 lingurite gelatina pudra 100 ml apa minerala iaurt natur 115 g zahar Mod de preparare: Sucul de mandarine se pune intr-un vas pe foc, mai mic, si se amesteca cu apa minerala si zaharul pand se dizolva acesta din urma, dupa care se ia de pe foc. Gelatina se incorporeaza in 50 ml de apa clocotita, apoi se amesteca cu sucul de mandarine. Compozitia rezultata se pune in pahare, iar acestea de baga in frigider timp de 4 ore. Se servesc cu iaurt. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gelatina pudra inghetata rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2193 viz    0 com
3819 viz    0 com
3441 viz    0 com
1879 viz    0 com
2440 viz    0 com
6302 viz    0 com
2006 viz    0 com
1424 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019274 (s)