News Flash:

Jeleu de capsuni cu portocale

12 Martie 2014
1718 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g capsuni
125 ml fresh de portocale
125 ml apa calda
2 linguri zahar
3 lingurite gelatina
2 lingurite zahar pudra

Mod de preparare:

Se pregatesc cateva forme. Intr-un blender facem un piure din capsuni si sucul de portocale. Trecem piureul printr-o sita fina pentru a retine semintele. Intr-o craticioara punem la fiert apa cu zaharul si adaugam gelatina. Amestecam pana cand zaharul si gelatina se dizolva. Incorporam piureul de capsuni si amestecam. Turnam compozitia obtinuta in formele pregatite si bagam la frigider timp de 3 ore. Ca sa le scoatem mai usor, inmuiem formele in apa calda si apoi le rasurnam pe farfuriute. Se serveste cu zahar pudra pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

jeleu capsuni retete jeleu retete capsuni
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

998 viz    0 com
955 viz    0 com
3000 viz    0 com
1734 viz    0 com
3654 viz    0 com
1714 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1485 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028139 (s)