News Flash:

Jeleu de capsuni

21 Iunie 2012
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g capsuni taiate marunt
1 lingura gelatina
500 ml suc de mere
1 lingura zahar
1 lingura apa rece

Mod de preparare:

Se pun la fiert o capsuni si sucul de mere. Cand incepe sa dea in clocot se reduce focul si se mai tine cratita pe aragaz in jur de 2 minute. Apoi se da printr-o sita fina amestecul, iar sosul strecurat se asaza iarasi pe foc. Adaugam zaharul si amestecam la foc mic pana cand acesta se dizolva. Intr-un bol amestecam gelatina cu apa si apoi incorporam in siropul de capsuni. Amestecam la foc mic pana cand gelatina se dizolva complet. Turnam jeleul lichid in paharute de plastic si lasam sa se raceasca inainte de a le baga la frigider. Cand incepe sa se inchege jeleul, adaugam in fiecare pahar capsunile ramase. Se baga inca o data la frigider pentru cateva ore.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capsuni gelatina zahar apa clocot sita fina bol pahar frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1334 viz    0 com
2694 viz    0 com
4169 viz    0 com
2446 viz    0 com
1685 viz    0 com
1450 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028022 (s)