News Flash:

Jeleu cu vanilie si fructe de padure

22 Martie 2012
2489 Vizualizari | 0 Comentarii
Jeleu cu vanilie si fructe de padure
Ingrediente:

200 ml smantana dulce
600 ml lapte
110 g zahar
8 lingurite gelatina pudra
2 lingurite esenta de vanilie

Mod de preparare:

Punem la foc mic sa fiarba smantana, zaharul, laptele si esenta vanilie, amestecand pana cand s-a dizolvat tot zaharul. Apoi, intr-un vas termorezistent punem 60 ml apa si presaram gelatina. Asezam bolul intr-o craticioara cu apa clocotita si amestecam pana cand se dizolva gelatina. Dupa aceea amestecam laptele cu gelatina si turnam compozitia in forme. Lasam la racit, apoi bagam in frigider, peste noapte. Se serveste cu compot de fructe de padure.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana dulce lapte zahar gelatina pudra foc mic vas termorezistent
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1830 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035335 (s)