News Flash:

Jeleu cu salata de fructe

25 Iulie 2012
2198 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kiwi
1 papaya
400 ml lapte de cocos
250 g capsuni
300 ml smantana dulce
2 lingurite esenta de cocos
2 banane
3 lingurite gelatina pudra
80 ml suc de limete
100 g zahar
75 g zahar

Mod de preparare:

Se pun la fiert zaharul, smantana si laptele de cocos. Cand incep sa fiarba se opreste focul, se adauga esenta, dizolvam gelatina in 70 ml apa fierbinte si incorporam apoi in laptele fierbinte. Lasam sa se raceasca. In tre timp incalzim sucul de limeta si mai adaugam o lingura de zahar. Taiem fructele si le amestecam cu jumatate din siropul de limeta. Punem salata in castronele si servim si cu siropul ramas.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

kiwi papaya capsuni smantana dulce banane gelatina pudra zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1785 viz    0 com
1214 viz    0 com
1292 viz    0 com
1938 viz    0 com
2520 viz    0 com
9926 viz    0 com
2875 viz    0 com
1146 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028164 (s)