News Flash:

Jeleu cu lichior

17 Iulie 2013
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 pliculete de gelatina
700 ml limonada
30 g zahar pudra
150 ml de lichior Pimm's
1 lime
8 capsuni
55 g zmeura
55 g afine
4 felii de castravete
4 crengute de menta proaspata

Mod de preparare:

Inmoaie gelatina in apa rece aproximativ 5 minute, pana cand se dizolva. Intre timp, incalzeste limonada si zaharul pana cand acesta din urma se dizolva complet. Lasa limonada sa se raceasca putin apoi adauga in ea si lichiorul, si sucul de lamaie. Adauga in aceasta compozitie si gelatina si amesteca bine.
Toarna sucul obtinut in 4 pahare si pune-le la rece pentru cel putin patru ore.
Jeleurile de vara cu fructe se servesc reci, decorate cu afine, zmeura, capsuni, cateva felii subtiri de castravete si frunze de menta.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar pudra zmeura apa rece
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1075 viz    0 com
1841 viz    0 com
1982 viz    0 com
2190 viz    0 com
1781 viz    0 com
1227 viz    0 com
2516 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1885 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024299 (s)