News Flash:

Jeleu cu coniac si sampanie

16 Iulie 2013
1228 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

85 ml coniac
3 pliculete gelatina
1 lingura zahar
1 lingura suc de lamaie
340 ml sampanie

Mod de preparare:

Pregateste o tava de mini briose sau orice alte forme in care poti forma jeleuri egale ca marime. Unge cu putin ulei si sterge apoi cu un servetel. Astfel, vei putea scoate mai usor jeleurile cand se intaresc. Amesteca 280 ml de sampanie cu sucul de lamaie si zaharul si presara deasupra gelatina. Lasa-le sa stea 2-3 minute.
Incalzeste amestecul la foc mic pana cand zaharul si gelatina sunt complet dizolvate. Stinge focul si adauga inca 60ml sampanie si coniacul. Amesteca bine.
Toarna amestecul in formele pregatite si pune jeleul la frigider cel putin 2 ore.  Serveste jeleurile decorate cu fructe si coaja de lamaie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coniac gelatina sampanie servetel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2516 viz    0 com
1858 viz    0 com
30860 viz    1 com
1432 viz    0 com
1915 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029760 (s)