News Flash:

Jeleu cu coniac si sampanie

16 Iulie 2013
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

85 ml coniac
3 pliculete gelatina
1 lingura zahar
1 lingura suc de lamaie
340 ml sampanie

Mod de preparare:

Pregateste o tava de mini briose sau orice alte forme in care poti forma jeleuri egale ca marime. Unge cu putin ulei si sterge apoi cu un servetel. Astfel, vei putea scoate mai usor jeleurile cand se intaresc. Amesteca 280 ml de sampanie cu sucul de lamaie si zaharul si presara deasupra gelatina. Lasa-le sa stea 2-3 minute.
Incalzeste amestecul la foc mic pana cand zaharul si gelatina sunt complet dizolvate. Stinge focul si adauga inca 60ml sampanie si coniacul. Amesteca bine.
Toarna amestecul in formele pregatite si pune jeleul la frigider cel putin 2 ore.  Serveste jeleurile decorate cu fructe si coaja de lamaie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coniac gelatina sampanie servetel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2422 viz    0 com
1813 viz    0 com
28847 viz    1 com
1357 viz    0 com
1869 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1544 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030817 (s)