News Flash:

Jamie Oliver recomanda o frittata de vara

9 Mai 2014
7524 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 oua mari
10 g branza feta
50 g pastai tinere de mazare
cateva fire de menta proaspata
o mana de boabe de mazare
1 lamaie
5 tije de sparanghel
ulei de masline
20 g parmezan
sare de mare
piper macinat

Mod de preparare:

Bate ouale cu sare si piper intr-un vas mai mare. Separat, pregateste asa-numitul "pisto", versiunea proprie a lui Jamie a celebrului sos pesto: pune boabele si pastaile de mazare intr-un mojar, cu menta si putina sare, apoi zdrobeste-le bine. Adauga coaja rasa si sucul de la jumatate de lamaie, putin parmezan ras, doua linguri de ulei de masline si putin piper.

Pune o tigaie nonaderenta la incins, la foc mic, si adauga putin ulei de masline. Rupe tijele de sparanghel in jumatati si adauga-le la prajit, in jur de un minut. Intre timp, adauga jumatate din "pisto" in compozitia de ou si amesteca bine, apoi toarna totul in tigaie, peste sparanghel. Pune restul de pisto din loc in loc, deasupra omletei, cu lingura si amesteca usor. Adauga bucatile de feta pe deasupra si rade si putin parmezan. Muta frittata in cuptor, pentru 5 minute, pana cand se rumeneste pe deasupra.

Frittata de vara se serveste alaturi de o salata delicioasa din rosii dulci, foarte coapte, cu rucola si parmezan.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

jamie oliver retete oliver retete frittata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2388 viz    0 com
1350 viz    0 com
1221 viz    0 com
1544 viz    0 com
1106 viz    1 com
2312 viz    0 com
1513 viz    0 com
2316 viz    1 com
3668 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1957 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021482 (s)