News Flash:

Jambon la tigaie

25 Ianuarie 2012
1703 Vizualizari | 0 Comentarii
Jambon la tigaie
Ingrediente:

o bucata jambon de 1 kg
1 morcov
3-4 capatani de usturoi
200 ml vin rosu
condimente
   
Mod de preparare:

Se scoate osul, se bate putin carnea cu ciocanul sa se fragezeasca putin, se condimenteaza , se unge cu putina pasta de ardei (optional), se cresteaza si se impaneaza cu usturoi si morcov. Se pune in tigaie cu putin ulei si se lasa la foc incet cu capac pana scade apa de tot. Se adauga jumatate cana de apa si vinul rosu, 1 foaie de dafin si se lasa sa fiarba acoperit la foc incet. Se serveste cu piure de cartofi.
Jambon la tigaie pregatit de Amalia.

Citeste si Piure de cartofi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

jambon morcov usturoi vin rosu condimente
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1452 viz    0 com
1649 viz    0 com
3228 viz    0 com
2380 viz    0 com
1720 viz    0 com
1243 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1436 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016306 (s)