News Flash:

Jambon cu bere la tigaie

24 Februarie 2012
1776 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Jambon la tigaie cu bere
Ingrediente:

1 buc. jambon proaspat de porc
100 ml bere
6-7 catei de usturoi
cateva seminte de chimen
sare
piper
putina untura sau ulei
 
Mod de preparare:

Spalam carnea cu apa rece si o stergem cu un servet uscat. Curatam usturoiul si cu varful cutitului facem mici gaurele in carne unde bagam bucatelele de usturoi, adica impanam carnea cu usturoi. Intr-o tigaie sau cratita cu capac groasa incingem putina untura sau ulei si punem bucata de carne. Deasupra ei punem semintele de chimen, sare, piper.
Acoperim cu un capac si lasam sa se rumeneasca la foc mic cam 2o de minute. O intoarcem si adaugam berea (puteti pune si apa). Condimentam cu sare si piper si mai lasam 20 de minute.Servim cu iahnie de fasole, muraturi.
Jambon la tigaie cu bere pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bere usturoi sare piper untura ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012812 (s)