News Flash:

Iti va placea mai mult decat zacusca sau salata de vinete - Trebuie sa il incerci si tu

5 Octombrie 2017
948 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cum avem noi salata de vinete, asa au spaniolii acest sos romesco. 45 de milioane de spanioli nu se pot insela, zic, atunci cand l-au declarat pe romesco sosul lor national, originar din zona Cataluniei. Foarte usor de facut, versatil, incredibil de gustos si cu o culoare mai mult decat apetisanta, daca il faci o data, te vei indragosti iremediabil de el.

Ingrediente:

2 ardei grasi rosii mari
2 linguri pasta de rosii
5 catei de usturoi
2 felii de paine
50 g migdale prajite
60 g alune prajite
3 linguri ulei de masline extra virgin
1 lingura otet
1 lingurita boia picanta
sare si piper dupa gust
1/2 legatura patrunjel proaspat

Citeste si Din caietul de retete al bunicii. Uite asa se prepara cea mai gustoasa supa cu galuste

Mod de preparare:
 
Coace ardeii intr-o tigaie, ca de obicei (daca ii ai deja copti, si mai bine, scapi de o etapa!). Cojeste-i, scoate-le semintele si pune-i in blender.
Coace usor migdalele, alunele si usturoiul in cuptor, cu un praf de sare deasupra, 5 minute.
Pune toate ingredientele in blender si paseaza pana obtii o pasta omogena, fara cocoloase.
Cum il poti servi? Pe paine prajita, in burgeri, sandwich-uri.
Ca sos pentru chipsuri, cartofi prajiti etc.
Ca marinata pentru carne si peste.
Adaugat in supe, tocanite etc.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sos romesco paine citeste si blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016200 (s)