News Flash:

Iti place painea calda? Dupa ce vei citi acest articol, te vei gandi de doua ori inainte daca sa o mai mananci

5 Iunie 2019
607 Vizualizari | 0 Comentarii

Painea calda este, fara doar si poate, o ispita culinara. Mirosul imbietor si gustul senzational ne pot determina, daca ne este foame, sa consumam o cantitatea mult mai mare decat am consuma, daca painea ar fi rece. Specialistii in nutritie avertizeaza in legatura cu pericolele consumului de paine calda.

In primul rand, observati-va starea, dupa ce consumati un astfel de produs. Toata lumea se baloneaza daca mananca produse de panificatie calde, acesta nu este un mit, potrivit doctorulzilei.ro.

Mai greu de digerat
Mai mult, painea calda este mult mai greu digerabila, comparativ cu una veche de o zi. Explicatia este urmatoarea: miezul unei paini calde este mai lipicios si, deci, mai greu de transformat de catre sucurile gastrice. In plus, painea “calda” contine mai mult amidon, un element care favorizeaza balonarea si fermentatiile la nivelul colonului.

Nutritionistii nu incurajeaza consumul painii calde, ba chiar o recomanda pe aceea de o zi. In plus, atentie ce paine cumparati. Uneori, poate fi plina de microbi, daca alegeti varianta neambalata, un produs care poate fi atins nu este recomandat.

Ideal este sa va preparati painea in casa, este un lucru foarte usor de facut si aveti posibilitatea de a va alege tipurile de faina preferate, puteti adauga si seminte care va sunt pe plac si in felul acesta veti avea garantia unui produs propriu, calitativ si fara bazaconii.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine calda paine sanatate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018713 (s)