News Flash:

Invata sa prepari zacusca de ciuperci. E FARA otet si FARA conservant

14 Septembrie 2016
1344 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 kg ciuperci de padure (spalate si fiert 15 minute)
1 pahar ulei
200 gr morcovi
70 gr pasta de rosii, diluata cu putina apa
2 frunze de dafin
250 gr ceapa
3-5 catei de usturoi
7-8 boabe de piper negru
sare dupa gust

Mod de preparare:

1. Toaca marunt ceapa.
2. Spala morcovii si da-i pe razatoarea mare.
3. Caleste usor ceapa si morcovii in ulei incins.
4. Da apoi prin masina de tocat carne ciupercile si legumele prajite.
5. Pune in lighean, peste ele, dafinul, uleiul, piperul negru si pasta de rosii. Potriveste de sare.
6. Pune compozitia pe foc si lasa sa fiarba inabusit.
7. Pune apoi usturoiul tocat foarte marunt. Mai lasa la fiert circa 20 de minute.
8. Dupa ce s-a racit compozitia, pune-o in borcane sterilizate si infileteaza capacele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zacusca ciuperci salata ciuperci salata iarna salata borcan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1629 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014748 (s)