News Flash:

Invata sa pregatesti clatite japoneze

17 Februarie 2012
2781 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatita nipona
Ingrediente:

1 cartof razuit
400 g faina
70 g ciuperci
2 oua
3 foi de varza verde tocate
3 cepe verzi
2 linguri ulei de masline
400 ml apa
3 felii de bacon

Mod de preparare:


Cartoful razuit, sarea, faina, oul si apare se amesteca pana cand rezulta un aluat. Atunci se pun ciupercile, varza si ceapa. Dupa aceea se ia cate o lingura si se pune in tigaie, in ulei incins. Clatita se face in aproximativ 10 minute. Apoi se face o gaura in mijlocul ei, se sparge un ou acolo, dupa care se pune o felie de bacon. Peste cinci se intoarce si se mai lasa in tigaie inca 10 minute.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartof faina ciuperci oua cepe verzi apa bacon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019392 (s)