News Flash:

Inimioare sarate

12 Martie 2014
1304 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua
75 g branza sarata de oi
1 cub de unt topit (50 g)
1 lingurita sare de mare
50 ml lapte
1/2 pliculet praf de copt
2 linguri cu varf faina alba de grau
faina integrala de ovaz cat cuprinde, atat cat sa se formeze o bila de aluat compact

Mod de preparare:

Se rade branza pe razatoarea fina si se aseaza intr-un bol incapator. Separat, se bat ouale cu furculita. Se adauga peste branza.
Se incorporeaza, pe rand, celelalte ingrediente si se formeaza un aluat fin, care se framanta cateva minute. Se strange aluatul intr-o bila, se infoliaza cu folie alimentara si se da la rece 1 ora.
Dupa scurgerea acestui timp,se scoate aluatul de la rece si se mai framanta inca o data de cateva ori. Se intinde cu sucitorul o foaie de aluat groasa de cca 1 cm pe planseta infainata cu faina alba de grau. Se decupeaza inimioare, cu ajutorul unui decupator de fursecuri.
Se aseaza inimioarele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dupa care se introduc in cuptorul preincalzit. Se coc biscuitii la foc mediu (180 grade) pana cand trec testul scobitorii.
Se lasa la racit in tava, dupa care se pot consuma imediat, sau se pastreaza pana la 1 saptamana intr-o cutie de tabla inchisa.

Inimioare sarate recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete gustare gustari sarate gustari sanatoase
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1666 viz    0 com
1228 viz    0 com
1724 viz    0 com
1698 viz    0 com
1239 viz    0 com
960 viz    0 com
1551 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012841 (s)