News Flash:

Inimioare de Craciun

18 Noiembrie 2012
1740 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g faina
250 g unt
120 g migdale macinate
140 g zahar
2 albusuri
un pic de esenta de rom
un praf de sare
migdale intregi 

Mod de preparare:

Se mixeaza faina cu untul la temperatura camerei in jur de cateva minute, apoi se adauga migdalele macinate, zaharul, esenta, sarea si albusurile. Mixam pana se amesteca bine ingredientele.
Dam forma de mingiuta aluatului si-l lasam in frigider pentru cel putin o ora. Scoatem aluatul de la frigide facem snurulete lungi cu diametru de un cm si taiem din ele cate un snur de cca 8-10 cm, inchidem si dam forma de inimioara, iar in mijloc punem cate o migdala. Am bagat din nou inimioarele cu tot cu tava la frigider, am preincalzit cuptorul la 180 de grade si le-am lasat la copt cca 10-12 minute, depinde cat de groase sunt. Scoatem din cuptor, lasam la racat si presaram un pic de zahar praf.

Inimioare de Craciun recomandate de Daniela.



Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt migdale zahar albusuri sare frigider tava bzi retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018906 (s)