News Flash:

Inimioare de ciocolata

18 Februarie 2013
1908 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

470 g de faina
40 g cacao
225 g unt 
150 g zahar
2 galbenusuri
2 g praf de copt
nutella
un ou intreg
jeleu de capsuni
bombonele

Mod de preparare:

Untul trebuie sa fie la temperatura camerei, il taiem bucatele si-l amestecam bine cu faina. Adaugam zaharul, cacaoa cernuta si amestecam din nou. Adaugam oul si galbenusurile si ne apucam de framantat. De aceasta data, aluatul fiind tare, nu l-am mai tinut in frigider sa se intareasca. Pe hartia de copt am intins cate o bucata din aluat cu ajutorul sucitorului, iar aici treaba incepe sa fie frumoasa, ca daca apasati incetisor, veti obtine o foaie de aluat foarte neteda, adica sa nu va speriati daca aluatul e tare si un pic sfarimicios. Am decupat inimioarele, le-am asezat in tava tapetata cu hirtie si am bagat tavile, pe rand, nu toate deodata, in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 10-15 minute, depinde de grosimea foii de aluat. Decoram inainte de a baga tava in cuptor, iar cand scoatem din cuptor, luam repejor si intindem nutella, apoi ii asezam frumos, cite doua, cite doua... O parte din inimioare am decupat-o in mijloc, apoi cand le-am scos din cuptor si le-am lipit cu nutella, am pus in "gaurica inimioarei" cate un pic de jeleu de capsuni si o biluta alba, dar dulce.

Inimioare de ciocolata recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina cacao unt zahar galbenusuri nutella ou intreg bombonele frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1269 viz    0 com
1119 viz    0 com
1911 viz    0 com
3329 viz    0 com
7097 viz    0 com
1646 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1788 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026357 (s)