News Flash:

Inimioare cu ciocolata si zmeura

6 Februarie 2013
2658 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr biscuiti de ciocolata
2 galbenusuri
300 gr zmeura congelata
50 gr unt
70 gr zahar
150 gr crema de branza
2 oua
10 ml extract de vanilie
10 gr faina
150 gr ciocolata alba topita
 
Mod de preparare:


Zdrobeste biscuitii de ciocolata si amesteca cu untul topit pana cand obtii un aluat faramicios. Preseaza aluatul intr-o tava si da la cuptor pentru 10 minute. Intre timp, combina zmeura cu o lingura de zahar si amesteca pana obtii un piure. Omogenizeaza branza cu restul de zahar in alt bol si apoi incorporeaza pe rand ouale si galbenusurile. Adauga faina si estractul de vanilie si amesteca foarte bine, pana obtii o compozitie omogena. Incorporeaza treptat si ciocolata alba topita in prealabil. Toarna crema peste aluatul din biscuiti, impreuna cu zmeura. Introdu tava in cuptorul incins, pentru 80 de minute. Lasa prajitura sa se raceasca complet, apoi taie prajitura folosind forme speciale in forma de inimioare.
Inimioarele din ciocolata alba si zmeura se servesc cu fructe proaspete si sos de caramel.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenusuri zmeura congelata unt zahar oua faina aluat faramicios
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6036 viz    0 com
2916 viz    0 com
1466 viz    0 com
2532 viz    0 com
1537 viz    0 com
2551 viz    0 com
1143 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032043 (s)