News Flash:

Ingredientele misterioase din produsele junk-food

30 Octombrie 2012
1635 Vizualizari | 0 Comentarii
Multe persoane cred ca, daca mananca ocazional junk-food, pot echilibra balanta prin omiterea meselor tarzii sau prin mai multe exercitii fizice. Situatia nu are cum sa fie asa, intrucat toxinele din produsele junk-food afecteaza organismul uman, iar in timp pot sa cauzeze chiar diabet sau cancer.

1. Monoglutamat de sodiu

- a fost “gatit” intr-un laborator, in 1908;
- este prezent aproape in orice produs KFC, care nu face parte din categoria deserturi;
- se afla in stransa legatura cu obezitatea, depresia, migrenele, anxietatea, atacurile de panica, vederea incetosata etc.

2. Sirop de porumb bogat in fructoza

- prezent in majoritatea bauturilor carbogazoase si in lichidele pentru sportivi;
- furnizeaza calorii;
- este contaminat cu mercur din cauza metodei prin care este preparat in fabrici;
- provoaca foame, in loc sa dea senzatia de satietate;
- pentru ca nu stimuleaza secretia de insulina si nici nu reduce foamea, oamenii continua sa manance, iar corpul converteste totul in grasimi;
- cunoscut si drept zahar de porumb.

3. Dimetilpolisiloxan

- agent chimic anticoagulant;
- se gaseste in: McDonald's Chicken McNuggets, McDonald's Fish Filet Patty, KFC Biscuit etc.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

produs kfc dimetilpolisiloxan kfc biscuit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1802 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027512 (s)