News Flash:

Inghetata raw - sfaturi si reteta

27 Iunie 2014
1210 Vizualizari | 0 Comentarii
Culmea este ca inghetata raw se face mai usor decat cea clasica, este mai gustoasa si mult mai sanatosa. Poti face foarte usor, in casa, inghetata raw cu costuri mult mai mici decat daca ai prepara sau cumpara inghetata clasica cu grasimi animale, zahar si alte adausuri chimice.

Inghetata raw se face din fructe, grasimi vegetale si indulcitori naturale (miere, sirop de agave). Combinatiile de inghetata raw sunt variate, principiile simple, iar limitele nu exista pentru poti face la randul tau combinatii intre elementele de baza. Mare beneficiu este ca o inghetata raw nu are cum sa nu iasa, iar de mancat se mananca pana la ultimul fir.

Trei elemente sunt esentiale pentru o inghetata raw: bananele, avocado sau nucile caju. Oricare din ele este baza pentru inghetata raw. Al doilea secret este ca tot ceea ce combini in inghetata raw trebuie sa fie congelat inainte de a prepara inghetata. Iar cel de al treilea amanunt care face din aceasta inghetata un rasfat major este omogenizarea ingredientelor si, eventual o masina de inghetata, care sa amestece in inghetata in timp ce sta la congelator.

Daca nu ai masina de inghetata fie o servesti imediat dupa prepare fie aplici metoda clasica - pui toata compozitia in blender si o omgenizezi din nou, congelata fiind, dupa care o congelezi final, timp 30-50 de minute.

sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

inghetata raw retete raw retete inghetata retete racoritoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1962 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028679 (s)