News Flash:

Inghetata Parfait

11 Martie 2013
1822 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie Parfait instant
30 g de stafide
100 ml de smantana dulce pentru frisca rece
1 lingurita de esenta de rom
100 ml de lapte rece

Mod de preparare:

Pune stafidele la inmuiat in rom si lasa-le aproximativ 30 de minute. In acest timp, amesteca bine cu mixerul laptele, smantana si praful Parfait timp de 3 minute, pana cand se omogenizeaza. Dupa ce compozitia capata o consistenta cremoasa, adauga stafidele si esenta de rom si amesteca din nou. Pune amestecul in boluri de inghetata mici, captusite cu folie, apoi lasa-le la congelator 4 ore.
Inghetata Parfait se serveste cu stafide si frisca.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parfait instant stafide smantana dulce lapte rece inghetata parfait
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3883 viz    0 com
5063 viz    0 com
2448 viz    0 com
1908 viz    0 com
1575 viz    0 com
2756 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025817 (s)