News Flash:

Inghetata de visine

13 Mai 2011
1000 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata de visine
Ingrediente: 500 gr visine 750 ml lapte 300 gr zahar tos Mod de preparare: Spalati visinele, curatati-le de samburi si codite si pasati-le prin sita. Fierbeti samburii zdrobiti in piulita impreuna cu laptele si zaharul 5 min., amestecand continuu. Luati compozitia de pe foc, strecurati-o si amestecati-o cu fructele pasate. Turnati compozitia intr-o caseta si bagati-o la rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar tos lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3574 viz    0 com
1019 viz    0 com
2077 viz    0 com
2245 viz    0 com
1149 viz    0 com
3498 viz    1 com
1085 viz    0 com
3065 viz    0 com
3470 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1847 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019331 (s)