News Flash:

Inghetata de vin rosu

10 Mai 2011
1234 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata de vin rosu
Ingrediente: 600 g vin rosu 1 pastaie de vanilie 130 g zahar 250 g unt rece, în buc. 2 oua Mod de preparare: 1. Puneti 400 g vin rosu în oala, lasati 10-15 min. / Varoma / treapta 2, goliti într-un vas si lasati sa se raceasca la temperatura camerei. 2. Puneti restul de 200 g vin rosu, miezul scos din pastaia de vanilie si zaharul în oala si fierbeti 5 min. / 100° / treapta 2. 3. Adaugati untul si amestecati 20 sec. / treapta 5. 4. Adaugati vinul rosu redus (cca. 230 g), lasati-l sa mai fiarba lent 5 min. / 70° / treapta 3-4 si adaugati ouale unul dupa celalalt prin orificiul capacului, în timpul primelor doua minute. Se lasa la racit în vasul pentru cuburile de gheata si/sau într-o cupa plata si apoi se congeleaza. 5. Masa congelata se amesteca cremos cu ajutorul spatulei, în doua portii, fiecare cate cca. 20 sec. / treapta 7. Aceasta masa se goleste într-o cutie pentru congelat si se lasa cel putin 2 ore la congelat. Deoarece înghetata nu se cristalizeaza, ci ramane cremoasa, poate fi scoasa si portionata foarte simplu.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caramel praz unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2624 viz    0 com
1095 viz    0 com
1274 viz    0 com
1275 viz    0 com
1052 viz    0 com
1389 viz    0 com
2804 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1553 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019018 (s)