News Flash:

Inghetata de vanilie

30 Iunie 2012
1739 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg smantana
1 iaurt mic
2 cani zahar
1 zahar vanilat
cacao

Mod de preparare:
 

 Se bate smantana incet adaugand zaharul putin cate putin. Apoi se pune zaharul vanilat si iaurtelul si se amesteca pana la topirea zaharului. Continutul se pune in forme sau paharele de unica folosinta. Se pastreaza o cantitate mica in care se adauga cacao pentru ornament. Inghetata se tine in congelator.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana iaurt zahar zahar vanilat cacao congelator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2375 viz    0 com
2277 viz    0 com
4906 viz    0 com
5155 viz    1 com
2562 viz    0 com
1864 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1763 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030265 (s)