News Flash:

Inghetata de sezon, cu capsuni si menta

13 Mai 2013
2016 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-3 frunze de menta
jumatate pahar de apa
50 gr zahar
2-3 linguri zeama de lamaie
800 gr capsuni

Mod de preparare:

Dupa ce se spala si li se indeparteaza coditele, se taie capsunile in sferturi. Se introduc toate ingredientele intr-un robot de bucatarie si se mixeaza pana se formeaza o pasta omogena. Singura la care trebuie sa aveti grija este apa, pe care e mai bine sa o turnati putin cate putin si nu toata in acelasi timp.

Se toarna compozitia in forme de inghetata si se lasa la congelator pentru cateva ore, pana se intareste. Sfatul nostru este sa faceti inghetata seara si sa o lasati la congelator peste noapte. Cand scoateti formele din congelator, incercati sa le tineti timp de cateva secunde sub un jet de apa calda. O sa puteti scoate mult mai usor inghetata din forme.

Tips&Tricks: Daca va place sa simtiti bucatile de fructe in inghetata, puteti pasa capsunile cu ajutorul unei furculite.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar pasta omogena
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1961 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025565 (s)