News Flash:

Inghetata de piersici cu zmeura

24 Iunie 2013
2603 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g piersici (fara simburi si pielita)
100 g zahar
2 linguri suc de lamaie
200 g frisca lichida
o mana buna de zmeura (cca 20 de bucati)

Mod de preparare:

Intai curatim de pielita piersicile, eliminam samburii si le cintarim. In vasul de la mixer, punem pulpa piersicilor taiata marunt (atentie, piersicile trebuie sa fie coapte bine, nu pe jumatate crude, altfel nu iese buna inghetata), adaugam zaharul si sucul de lamiie si mixam pina vom obtine un piure. Adaugam frisca lichida si rece de la frigider, apoi rasturnam totul in aparatul de facut inghetata, iar dupa vreo 15 minute, am aruncat si zmeura in cuva aparatului de inghetata. Iar dupa 20 de minute, inghetata era perfecta, numai buna de mancat.

Inghetata de piersici recomandata de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piersici frisca lichida zmeura mixer inghetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1725 viz    0 com
2087 viz    0 com
5835 viz    0 com
1669 viz    0 com
1840 viz    0 com
1481 viz    0 com
1357 viz    0 com
1037 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030962 (s)