News Flash:

Inghetata de piersici

13 Mai 2011
1701 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata de piersici
Ingrediente: jumatate de kg de piersici (cat mai zemoase) 4 lingurite de faina 500 ml lapte 150 gr zahar tos esenta de lamaie vanilie Mod de preparare: Puneti la fiert intr-o cratita laptele, zaharul si faina (pe care o adaugati putin cate putin) si amestecati bine, pana devine o ciulama. Se baga la frigider. Piersicile trebuie curatate de samburi si de coaja, dupa care se se paseaza cu mixerul. Dupa ce s-a racit crema, incorporati fructele pasate, vanilia si esenta de lamaie. Inghetata de piersici trebuie tinuta cateva ore la congelator inainte de a fi mancata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

visinata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

992 viz    0 com
3533 viz    0 com
1010 viz    0 com
2069 viz    0 com
2233 viz    0 com
1137 viz    0 com
3457 viz    1 com
1077 viz    0 com
3050 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1476 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013433 (s)