News Flash:

Inghetata de piersici

13 Mai 2011
1754 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Inghetata de piersici
Ingrediente: jumatate de kg de piersici (cat mai zemoase) 4 lingurite de faina 500 ml lapte 150 gr zahar tos esenta de lamaie vanilie Mod de preparare: Puneti la fiert intr-o cratita laptele, zaharul si faina (pe care o adaugati putin cate putin) si amestecati bine, pana devine o ciulama. Se baga la frigider. Piersicile trebuie curatate de samburi si de coaja, dupa care se se paseaza cu mixerul. Dupa ce s-a racit crema, incorporati fructele pasate, vanilia si esenta de lamaie. Inghetata de piersici trebuie tinuta cateva ore la congelator inainte de a fi mancata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

visinata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1034 viz    0 com
3681 viz    0 com
1050 viz    0 com
2121 viz    0 com
2288 viz    0 com
1192 viz    0 com
3595 viz    1 com
1116 viz    0 com
3121 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013263 (s)