News Flash:

Inghetata de pepene galben cu Campari

10 Iulie 2014
1272 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg pepene galben (cantalup) curatat de seminte si coaja
60 ml Campari
180 ml sirop de zahar

Mod de preparare:

Pentru siropul de zahar, pune la fiert 140g zahar cu 70ml apa si lasa pe foc mic, amestecand pana cand zaharul se dizolva si amestescul e limpede. Lasa siropul sa se raceasca inainte sa il folosesti. Taie pepenele in bucati mari si paseaza-l cu un robot de bucatarie. Adauga siropul pregatit si Campari. Amesteca bine.
Toarna amestecul in forme de inghetata, aseaza betisoare in fiecare si tine-le la congelator timp de 4-5 ore.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

inghetate retete vara retete racoritoare inghetata campari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1735 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027468 (s)