News Flash:

Inghetata de pepene galben

12 Iulie 2012
1368 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

600 g pulpa de pepene galben
200 ml frisca lichida
2 linguri miere

Mod de preparare:

Pepenele l-am taiat cuburi si l-am mixat cu un blender vertical. Pulpa de pepene am dat-o printr-o sita, ptr a fi sugura ca a fost bine mixata.
Am adaugat cele doua linguri de miere si frisca batuta tare. Am amestecat bine, apoi am pus amestecul intr-un vas cu capac si am dat la congelator.
Dupa 30 minute am scos vasul si am amestecat bine pentru a nu se forma ace de gheata. Operatiunea se repeta din 30 in 30 de minute de cca 4-5 ori. Am "insiropat" inghetata cu niste dulceata de visine.
Inghetata de pepene galben recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frisca lichida miere blender vertical
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1311 viz    0 com
5100 viz    0 com
3693 viz    0 com
3501 viz    0 com
1862 viz    0 com
2322 viz    0 com
1120 viz    0 com
2943 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1820 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027681 (s)