News Flash:

Inghetata de mure cu busuioc

4 Iulie 2014
1527 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cani de mure
cateva frunze de busuioc
zeama de la 5 lamai
zahar
apa

Mod de preparare:

Siropul de busuioc- amesteca o jumatate de canita de zahar cu o jumatate de cana de apa si pune amestecul la fier intr-o oala. Dupa ce se raceste, toarna apa cu zahar in blender peste funzele de busuioc si mixeaza. Toarna amestecul intr-un recipient si pune-l la frigider.

Siropul de mure- pune intr-o oala murele, o canita de zahar si o cana de apa si lasa-le sa se fiarba pentru cateva minute. Dupa ce amestecul s-a racit pune-l in blender si mixeaza. Toarna totul intr-un recipient cu capac si pune-l la frigider.

Sucul de lamaie- toarna zeama de lamaie in oala alaturi de o canita de zahar si o cana de apa si fierbe ingredientele amestecand. Dupa fierbere lasa sucul sa se raceasca si apoi pune-l la frigider.

Limonada inghetata- pune in blender cateva cuburi de gheata (aproximativ 10-12). Adauga sucul de lamaie, putina apa si piureul de mure si mixeaza pana cand amestecul devine fin si spumos. Umple de jumatate un pahar cu limonada inghetata si pune peste sirop de busuioc. Umple restul paharului cu limonada inghetata. Poti orna totul cu mure proaspete si frunze de busuioc.

sursa: kfetele
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

inghetata limonada retete vara inghetata mure
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023309 (s)