News Flash:

Inghetata de mango si capsuni

25 Iulie 2013
1619 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o cana de capsuni
un mango decojit, fara samburi si taiat cuburi
o lingura de zahar
o cana si un sfert de nectar de mango

Mod de preparare:

Mai intai, inmoaie niste betisoare de lemn, speciale pentru inghetata, in apa calda, timp de 10 minute. Pune capsunile taiate in felii micute in formele de inghetata. Amesteca mango cu zaharul cu ajutorul unui blender pana cand se omogenizeaza. Combina compozitia obtinuta cu nectarul si amesteca din nou.
Toarna acest amestec peste capsuni si infige in el si betisoarele. Pune apoi formele de inghetata la rece intre 8 si 12 ore.
Inghetata de capsuni si mango se serveste rece, simpla sau decorata cu bomboane.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capsuni mango decojit zahar blender bomboane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027755 (s)