News Flash:

Inghetata de lavanda cu lapte de cocos

17 Iunie 2013
1803 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana de lapte de cocos
1-2 linguri de flori de lavanda
2 banane congelate
indulcitor natural (nectar de agave sau sirop de artar)

Mod de preparare:

Pune laptele de cocos si lavanda da fiert, aproximativ 20 de minute. Dupa ce au fiert, acopera vasul cu un capac si lasa-le sa se raceasca putin.
Strecoara amestecul si elimina florile de lavanda. Pune apoi aceasta compozitie la congelator si las-o sa inghete peste noapte. Sparge bucatile de lapte de cocos la un procesor de alimente, adauga si bananele congelate si mixeaza pana cand obtii un amestec omogen si cremos. Adauga si indulcitorii, dupa gust.
Inghetata de lavanda cu lapte de cocos se serveste rece, in cupe mari, presarata cu alune sau frisca.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

indulcitor natural amestec omogen
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025606 (s)